slider2-seagull

Sun Living husbilar

Sun Living

Finns i olika modeller. Från den smidiga och praktiska Flexo Van, till den större Lidon som finns som halvintegrerad, crossover eller alkov. Sängplatser erbjuds för 2–7 personer och samtliga modeller har flexibla planlösningar, smarta funktioner och utmärkt boendekomfort. Det nya Fiat Ducato-chassit optimerar körupplevelsen och tillsammans med de maximalt utnyttjade lösningarna i bodelen kommer Sun Living att ge er de bästa av semesterminnen.

Sun Living Flexo Van 2015

Flexo Van – för upptäcktsresande och äventyrslystna

Flexo Van är en flexibel och pålitlig van. Lättkörd och enkel att manövrera – perfekt för weekendtrippen eller semestern. Snygg exteriör, i två färger, vit eller silver. Skjutbar sidodörr och väl genomtänkt inredning. Många smarta funktioner gör att du på mindre yta kan uppleva mer. Optimerad förarhytt och chassi från nya Fiat Ducato ger körglädje. Välisolerade väggar och dubbelgolv ger komfort året runt.

Läs mer på Sun Livings hemsida.

Sun Living halv 2015

Lido halv-integrerad – perfekt för reseupplevelser

Lido halvintegrerade husbilar är det perfekta semesterfordonet och finns i tre modeller. Standardunktioner är bl a den bekväma bakre sängen, det optimerade köket och det praktiska badrummet
med dusch, handfat och toalett. Lido har enastående komfort, med praktiska detaljlösningar och smart förvaring. Välisolerad kaross och dubbelgolv. Elektrisk golvvärme och uppvärmd isolerad spillvattentank är standard.

Läs mer på Sun Livings hemsida.

Sun Living Crossover 2015

Lido Crossover – familjekomfort vid resor

Lido Crossover finns i två varianter och erbjuder flexibelt boende med upp till 6 sovplatser och 4 sittplatser. En ultimat husbil, byggd på chassi och motor från Fiat Ducato, med aerodynamiskt utseende. Förbättrad förarhytt, ger resandet hög komfort. Nyheter i inredningen är blanka ytbehandlingar på skåp och bänkskivor samt omgivande LED-belysning för behagligt stämningsljus.

Läs mer på Sun Livings hemsida.

Sun Living Alcov 2015

Lido Alkov – mer rymd, mer komfort, mer äventyr

Lido Alkov är det naturliga valet om du söker hög komfort och rymlig bil. Perfekt för den lite större familjen med sitt- och sovplatser för upp till 7 personer. Finns i tre varianter på 5,99 m, 6,99 m och 7,25 m. Förvånansvärd pigg husbil tack vare nya Fiat Ducato chassi och motorer. Ny, fräsch design med smarta funktionslösningar. Gott om förvaring och ett garage som rymmer semesterfirandets alla tillhörigheter.

Läs mer på Sun Livings hemsida.

© M Fritid 2014