slider2-mountain
Kabe husvagnar

Kabe husvagnar

Kabe började med tillverkning av husvagnar redan i början av 60-talet. Alla vagnar är byggda för det skandinaviska klimatet med utgångspunkt från att en riktig vintervagn också är bäst på sommaren. Kabes utveckling är präglad av att omsätta goda idéer i praktiken.

Visioner, idérikedom tillsammans med ambitioner för ett bekvämare och trivsammare campingliv har resulterat i ett antal unika lösningar, inte minst när det gäller viktiga funktioner som värme och ventilation. Golvvärmesystem, egenutvecklade plastreglar och ingjutna luftkanaler är några exempel på patenterade innovationer.

Classic – Kabe hela vägen

Classic är en instegsmodell. Det innebär lite mindre valfrihet, lite färre tillval och en något kortare utrustningslista. Men det är Kabe hela vägen.

Läs mer på Kabes hemsida.

Ädelsten –började byggas redan 1963

Serien började byggas 1963 och är skapad för dig som ställer höga krav på basutrustning och komfort. Utrustning som Classic – fast mycket mer!

Läs mer på Kabes hemsida.

Royal – en komplett husvagn

Royal är resultatet av drömmen om en komplett husvagn. Lyxutrustad som standard. Vagnen för dig som är kräsen, och som vill ligga i framkant när det gäller utrustning och teknik.

Läs mer på Kabes hemsida.

Royal Imperial – marknadens mest exklusiva

Royal-serien har alltid legat i framkant vad gäller lyxutrustade husvagnar. Royal Imperial sticker ut och mycket av det som är standard här, går inte att få som tillval på övriga modeller.

Läs mer på Kabes hemsida.

Hacienda – den ultimata lyxen på hjul

Hacienda kan närmast kan liknas vid ett mobilt sommarhus. Hög utrustningsnivå kombinerat med stora ytor, gör den till alla husvagnsägares stora dröm – den ultimata lyxen på hjul.

Läs mer på Kabes hemsida.

© M Fritid 2014