slider2-seagull

Kabe Husbilar

Kabe husbilar

Kabe bygger upp till fyrahundra husbilar om året. Fabriken ligger i Tenhult i Småland och produkterna är resultatet av Kabes och deras kunders önskemål, och inte minst Kabes eget kvalitetstänkande. Det är kvalitet, säkerhet, form och funktion som genomsyrar hela tillverkningen.

Med hjälp av skickliga hantverkare, duktiga tekniker och Kabes tuffa kvalitetskontroller behöver du aldrig vara orolig när du köper en husbil från Kabe. Det är kvalitet i alla detaljer. Du får mycket för pengarna!

Crossover – lite utöver det vanliga

När Kabe skapade nya Crossover x740 LXL hade de något nytt och extraordinärt i tankarna. Något som förändrar både planlösningen och det resande livet i husbilen – något lite utöver det vanliga.

Läs mer på Kabes hemsida.

Halvintegrerad – mobil bostad för den kräsen

Modellserien är resultatet av drömmar om en komplett husbil. Med den lyxiga utrustningen som följer med som standard, har Kabe byggt en mobil bostad för dig som är riktigt kräsen, och som vill ligga i absolut framkant när det gäller utrustning och teknik. De halvintegrerade husbilarna har samma basutrustning som x740.

Läs mer på Kabes hemsida.

Helintegrerad – framträdande lyx på hjul

Kabes helintegrerade husbilar är den mest framträdande lyxen på hjul. Liknar mest ett mobilt hem med hög nivå på utrustningen – tillsammans med stora ytorn – gör det till husbilsägarens stora dröm. Kabes helintegrerade husbilar har samma basutrustning som x740 – och mer!

Läs mer på Kabes hemisda.

© M Fritid 2014