1900×470-Alpina

FÖRSÄLJNING

REPARATION

SERVICE

HUSVAGNAR

1900×470-Aviva

FÖRSÄLJNING

REPARATION

SERVICE

HUSVAGNAR

1900×470-Aviva

FÖRSÄLJNING

REPARATION

SERVICE

HUSVAGNAR

Adria husvagnar

Adria har tillverkat husvagnar och husbilar sedan 1965. Varje år rullar cirka 14 000 husbilar och husvagnar ut från i fabriken i Novo Mesto, Slovenien, en av Europas modernaste anläggningar. Detta gör Adria till en av Europas största husvagns och husbilstillverkare.

Adria är Europas mest sålda husvagn och man lämnar garanti i fem år. Adrias produkterna utvecklas och förfinas hela tiden och detta gör dem till storsäljare i Norden. I sortimentet hittar du allt från modern lyx som Astella Glam – vinnare av European Innovation Award 2012 – till den uppseende lilla lättviktsvagnen Action.

Astella Glam Edition – campa glamoröst OBS Länkar

Astella Glam lämnar ingen oberörd! Optimal modern lyx och stil. Innovativa detaljer, rymligt och lyxigt boende, exceptionell utrustningsnivå och tre olika planlösningar att välja mellan. Vackert rundade möbler i designad träimmitation. Många förvaringsmöjligheter. Högblanka bänkskivor i köket med smart kombinationslösning för diskho och arbetsyta. Stora fasta sängar, anti-bakteriella madrasser, matchande sänggavlar, reglerbar huvudända och individuell belysning. Ergobadrummet fulländar känslan av lyxigt hotell.

Läs mer på Adrias hemsida.

Alpina – för året-runt-bruk

Innovativ och intelligent designad husvagn, byggd för att användas hela året. Ett varmt, bekvämt och rymligt boende. Exceptionellt välutrustad med mer utrustning, innovationer och design än några andra jämförbara husvagnar. Rymliga planlösningar, praktiskt kök, integrerad ugn och optimala arbetsytor. Olika planlösningar med bekväma dubbelsängar, stora enkelsängar och våningssängar. Ergobadrum med hotellstandard. Alde vattenburen värme och många olika modeller är Alpina perfekt för ditt nästa äventyr.

Läs mer på Adrias hemsida.

Adora – tidlös design

Adora är en pionjär i sin klass. Tidlös design i klassisk stil, riktigt bekväm och välutrustad i flera olika längder och planlösningar. Lätt att använda och perfekt för nästa husvagnssemester. Välgenomtänkta och attraktiva interiörer. Rikligt med utrymme, förvaring och komfort. Ett verkligt praktiskt kök och en stor sittgrupp gör husvagnen fulländad. Många tillgängliga planlösningar, alla med bekväma sovrum. Badrum med hotellstandard, komplett med dusch, toalett, och stort handfat.

Läs mer på Adrias hemsida.

Action – actionfyllt äventyr

Action är en uppseendeväckande lättviktsvagn med attityd! Designad för det aktiva paret och med all den komfort och funktion som behövs. Dynamisk utvändig form och en rymlig och smart invändig design. Action är klassledande och står alltid redo för äventyr. I Action utnyttjas verkligen utrymmet. Bekväm sittgrupp, ett smart kök och Ergobadrum gör att du inte saknar något hemifrån. Efter en actionfylld dag kan du fräscha upp dig i Egrobadrummet och sedan njuta av en god nattsömn i bekväma sängar.

Läs mer på Adrias hemsida.

Altea – för ett ljusare boende

Intelligent design, innovativa egenskaper och premium kvalitet till ett mycket attraktivt pris. Designad för ett ljusare boende med innovativ belysning, ny interiör och rad olika planlösningar. Perfekt för ditt nästa husvagnsäventyr. Ny kökslösning med spis, diskho, optimerad arbetsyta och rymliga lådor. Stor sittgrupp med reglerbar belysning, bekväma dynor och gott om förvaringsutrymmen. Olika längder och planlösningar, alla med mycket bekväma sängar. Ergobadrum med hotellkänsla.

Läs mer på Adrias hemsida.

Aviva – bekymmersfri semester

Aviva har allt som krävs för en bekymmersfri semester. Det är en lätt men tålig husvagn som finns i tre planlösningar som passar de flesta familjer. Tack vare en väl genomtänkt design är Aviva mycket rymlig. Med bekvämt boende, god sovkomfort och ett verkligt praktiskt kök. Den ljusa och fräscha interiören, bekväma sängarna och ett badrum med hotellstandard blir ett perfekt boende på semstern.

Läs mer på Adrias hemsida.

© M Fritid 2014