1900×470-Sonic

FÖRSÄLJNING

REPARATION

SERVICE

HUSBILAR

1900×470-Matrix

FÖRSÄLJNING

REPARATION

SERVICE

HUSBILAR

Adria husbilar

Adria husbilar

Adrias husbilar byggs i en av Europas modernaste och nyaste anläggningar i Novo Mesto i Slovenien. Adria har byggt husbilar och husvagnar sedan 1965 och den nya fabriken togs i bruk 2005. Med över 40 års erfarenhet har man blivit en av Europas största husbils och husvagnstillverkare och varje år rullar cirka 14 000 husbilar och husvagnar ut från fabriken. Hemligheten bakom framgången är att Adria hela tiden utvecklar och anpassar sina produkter för den nordiska marknaden och de hårda krav som finns här.

Halvintegrerade – Ikon i ny design.

Coral – en ikon bland husbilar. Det mest kända namnet i över ett decennium. Legendarisk hållbarhet och tillförlitlighet. Välj mellan Axess för prisvärd lyx, Coral Plus med mer utrustning och den mest exklusiva Coral Supreme. Alla med ny utvändig design och luxuös interiör. Kompakt kaross som döljer ett rymligt och imponerande inre. Flexibelt nyttjande av utrymme och nya funktioner. Nytt takfönster, stor sittgrupp och multimediavägg.

Läs mer på Adrias hemsida.

Crossover – Allround-husbilen

Adrias modeller av crossover-husbilar, Matrixfamiljen, har de bästa av alla tillgängliga lösningar. Matrix leder utvecklingen av framtida design och presenterar en iögonfallande och strömlinjeformad husbil med fantastisk aerodynamik och imponerande låg bränsleförbrukning. Med en rad olika motorer, längder, planlösningar och tillval finns den perfekta lösningen för dig i Matrixserien.

Läs mer på Adrias hemsida.

Helintegrerade – För luxuöst resande

Den helintegrerade Sonicfamiljen består av tre modeller. Instegsmodellen är Sonic Axess. Sonic Plus har en högre utrustningsnivå och Sonic Supreme är familjens mest exklusiva. En rad motoralternativ, planlösningar och tillval gör Sonicfamiljen till den perfekta lösningen för dig som gärna vill ha med lite lyx på resan.

Läs mer på Adrias hemsida.

© M Fritid 2014